BLOGS

Als ‘digital nomad’ in Portugal

Wat altijd mijn droom is geweest, is werken combineren met reizen. Hoe mooi zou het zijn dat je veel van de wereld ziet, en ondertussen je werk kunt doen op de mooiste plekken. En nu heb ik er eindelijk een beetje van kunnen proeven. Ik schrijf deze blog namelijk in de trein van Lissabon naar Porto! Ik geniet van een heerlijke vakantie in Portugal, die ik probeer te combineren met werken. Ik zeg bewust ‘probeer’, want ik besteed toch wel beduidend meer tijd aan vakantie vieren dan aan werken. Maar daarvoor ben ik nu ook eenmaal op vakantie…. ☺ Wel check en beantwoord ik dagelijks mijn mail, houd ik me bezig met mijn social media en nieuwsbrieven en ook ben ik druk bezig met Pilates. Over dat laatste lees je verderop meer!

 

Hoe ik mijn dagen verder doorbreng hier in Portugal? Allereerst geniet ik van het heerlijke eten, drinken en het weer, ben ik een paar dagen in het fantastische Lissabon geweest en heb ik het prachtige stadje Sintra bezocht. En om al dat heerlijke eten eraf te krijgen, heb ik een weekje gesurft in Ericeira. Waar de dagen overigens alsnog weer eindigden met heerlijk eten en de lekkerste drankjes… Porto is de laatste stop van deze vakantie. Ik heb erg goede verhalen over deze stad gehoord. Het lijkt me heerlijk om straks op een fijn terrasje onder het genot van een glaasje Port mijn mails te beantwoorden!

 

De term ‘digital nomad’ hoor je steeds vaker. Steeds meer ondernemers werken plaats-onafhankelijk; ze hebben geen vaste werkplek nodig. De een werkt graag in een koffietentje, maar de ander doet dat liever al reizend. Oftewel, als digital nomad!

Mijn werkjaren hebben zich eigenlijk altijd binnen een kantooromgeving afgespeeld. Ik merkte vaak dat ik me daar snel verveelde. Dat mijn leven als een sleur voelde. Ik merkte dat ik vrijer wilde zijn in mijn werkdagen, -uren en -locaties. Dus toen ik de keuze maakte om voor mezelf te beginnen, voelde ik meteen al die vrijheid. Ik vind het heerlijk dat ik aan niemand verantwoording hoef af te leggen waarom ik nu alweer een paar dagen weg ga of waarom ik juist werk op een zaterdagmiddag. Ik vind het zo fijn om een baan te hebben die al deze vrijheid geeft.

 

Naast FitMatch was ik wel op zoek naar extra inkomstenbron. Ik heb toen besloten een opleiding tot pilatesdocent te volgen. Nóg een baan die ik overal ter wereld kunt uitvoeren! Hier in Portugal heb ik mijn eerste lessen gegeven. Dat was te gek. Zowel het lesgeven als de locaties; één les was in een prachtig parkje in Lissabon, met de rivier op de achtergrond en de andere les was op een heerlijk strandje. Ik kan niet wachten om in Nederland meer ervaring op te doen in lesgeven. En wie weet welke plaatsen op wereld ik daarna ga bezoeken vanuit waar ik FitMatch kan runnen en waar ik pilateslessen kan geven!

 

Wil je als eerste op de hoogte blijven van het nieuws van FitMatch en geen update missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via info@fitmatch.nl!

 

 

 

 

CONTACT

Neem voor vragen contact op met FitMatch. Ook als je nu op zoek bent naar een geschikte trainingsruimte of een trainingslocatie wil verhuren. FitMatch zorgt altijd voor de juiste match!

Tel

+31 6 1805 2864

 

Mail    

info@fitmatch.nl

KvK: 67795633

NEEM CONTACT OP

Submitting Form...

The server encountered an error.

Bericht ontvangen

pleased to match you

© Copyright 2018. All Rights Reserved. Fitmatch

Algemene voorwaarden