BLOGS

Een kijkje in mijn (werk)week!

Regelmatig krijg ik de vraag hoe mijn weken eruit zien, aangezien bij mij geen werkdag hetzelfde is. Het leek me daarom leuk om jullie eens een kijkje te geven in mijn (werk)week van vorige week!

 

Maandag:

Mijn wekker gaat om 08:00 u, ik heb lekker een beetje uitgeslapen. Maandag werk ik nog laat, dus dan vind ik het prima om niet zo heel vroeg op te staan. Tijdens het ontbijt lees nog even een les door die ik vorige week heb voorbereid. Ik stap om 09:15 uur op de fiets naar Fit aan ’t IJ, een sportschool in de buurt, om daar een uur Pilates te geven. Na de les blijf ik een uurtje langer in de gym om zelf te trainen. De eerste krachttraining sessie van de 4 zit er op!

Daarna fiets ik naar een vriendin voor een lunchafspraak. Na de lunch ga ik gauw naar huis om een nieuwe les voor te bereiden, ik was ‘s ochtends gevraagd of ik ’s middags kan invallen voor een Pilatesles bij Bluebirds. Voor dat ik om 16:30 uur op de fiets stap om de les te geven, zet ik nog wat marketingactiviteiten voor FitMatch uit. Rond 18:45 u ben ik thuis en om 20:35 uur zit ik weer op de fiets voor de laatste les van deze dag, dit keer bij Oostergym. Rond 22:30 ben ik weer thuis en een uurtje later lig ik in bed.

 

Dinsdag:

Op dinsdag gaat mijn wekker altijd vroeg, 06:05 uur. Ik zit om 06:45 uur op de fiets naar Bluebirds waar ik op de dinsdagochtend altijd 2 lessen geef. Om 07:30 begin ik een vrij actieve les: HIIT, Pilates en yoga gecombineerd. Om 09:30 geef ik een Pilates les. Rond 12:00 uur ben ik thuis en ik kom maar niet op temperatuur vandaag, dus ik ga nog even in bad. Heerlijk zo overdag! Daarna handel ik wat administratie af, neem ik een les door die ik vorige week al voorbereid had en ik stap om 16:45 uur op de fiets voor het geven van een Pilates les bij LiveYoga. ’s Avonds breng ik heerlijk op de bank door.

 

Woensdag:

De wekker gaat vandaag weer pas om 08:00 uur, lekker! Om 09:15 loop ik richting de tram. De fiets sla ik over vandaag, wat is het koud! Ik heb afgesproken met Lienke van Dear Good Morning om te kijken of we een samenwerking aan kunnen gaan. Dat was een insprirerende meeting! Daarna de tram gepakt richting de sportschool voor krachttraining sessie 2 van deze week. Na de workout lekker lopend naar huis, wat is Amsterdam mooi in deze kou met een heel klein laagje sneeuw! Thuis aangekomen besteed ik de rest van de middag aan marketing voor FitMatch. Ik heb veel waardevolle tips gehad in de ochtend, dus die probeer ik de rest van de dag gelijk in de praktijk te brengen.

 

Donderdag:

De wekker gaat om 06:30 uur vandaag. Om 07:15 uur zit ik op de fiets (het is nog steeds zo koud!) om naar een studio in de buurt te fietsen waar ik zelf een Pilates les volg. Ook al geef ik vrij veel les, ik vind het nog steeds heel fijn om zelf af en toe een les te volgen. Ter inspiratie en om zelf natuurlijk ook lekker fit te blijven. Na de les fiets ik naar een koffietentje om de hoek, waar ik de hele ochtend en een deel van de middag aan het werk ben. Ik besteed heel wat uren aan administratie en focus me weer op marketingactiviteiten. Het platform is nu een paar weken in de lucht, dus daar gaat veel aandacht naar toe. Daarnaast maak ik een begin met deze blog.

Thuis schrijf ik nog even verder aan mijn blog en rond ik de laatste administratie dingetjes af. Het is het begin van de nieuwe maand, dus ik moest nog redelijk wat bijwerken van februari! Ook duik ik aan het einde van de middag en een deel van de avond Spotify in, om wat nieuwe playlists te maken voor mijn lessen. Daarna is het tijd voor mijn ‘guilty pleasure’: Temptation Island!

 

Vrijdag:

Vandaag gaat de wekker om 07:00 uur. Om 07:45 uur zit ik op de fiets naar de gym voor trainingssessie 3 van deze week. Rond 10:00 uur ben ik thuis en ga ik meerdere lessen voorbereiden die ik volgende week ga geven. Hier gaan altijd de nodige uren inzitten. Verder buig ik me weer over de marketingactiviteiten, waaronder deze blog. Om 14:45 uur zit ik op de fiets naar Bluebirds, voor een get-together meeting met alle teachers en hosts. Een super leuke middag die ik daar afsluit met de net nieuw ontwikkelde VrijMiFlow; een yogasessie op muziek die we eindigen met een glaasje bubbels. Dat is nog eens een fijne start van het weekend!

 

Zaterdag:

Nouja, weekend… Net zoals elke zaterdag gaat mijn wekker om 08:00 uur. Om 08:45 uur zit ik op de fiets naar LiveYoga, waar ik om 09:30 uur een les geef. Daarna fiets ik door naar de gym waar ik elke zaterdag train met een vriendin. Sessie 4 zit erop! Daarna is het tijd om een klein rondje te schaatsen op de gracht en dat rondje af te sluiten met een lekker wijntje. Heerlijk, weekend!

 

Zondag:

Vandaag heb ik geen werkdingen staan en dat betekent dat dit de enige dag is in de week waar geen wekker staat. Helaas lukt dat uitslapen niet zo goed meer, dus om 08:30 uur sta ik op en vertrek ik naar de sportschool voor een uurtje cardio. De rest van de dag is het genieten van temperaturen die weer ver boven 0 zijn! ’s Avonds klap ik heel even de laptop open om alvast mijn aankomende week te bekijken en voor te bereiden. Ik typ de laatste zinnetjes van deze blog en daarna duik ik lekker op tijd mijn bed in om weer fris en fruitig aan de nieuwe week te kunnen beginnen!

 

 

CONTACT

Neem voor vragen contact op met FitMatch. Ook als je nu op zoek bent naar een geschikte trainingsruimte of een trainingslocatie wil verhuren. FitMatch zorgt altijd voor de juiste match!

Tel

+31 6 1805 2864

 

Mail    

info@fitmatch.nl

KvK: 67795633

NEEM CONTACT OP

Submitting Form...

The server encountered an error.

Bericht ontvangen

pleased to match you

© Copyright 2018. All Rights Reserved. Fitmatch

Algemene voorwaarden