BLOGS

En zo ineens ben je ondernemer

Mijn eerste werkdag als ondernemer is een feit. En ik moet zeggen dat het nog een bijzonder onwerkelijk gevoel is. Ik had keurig mijn wekker gezet en zat braaf om 09.00 uur achter mijn laptop. En toen? Waar moest ik beginnen? Ik begon met het maken van een actielijst voor de maand januari en één van de acties was dat ik een blog wilde gaan schrijven. Ik wil kunnen teruglezen hoe het me is vergaan als startende ondernemer in Amsterdam en welke verschillende emoties daarbij horen. Daarnaast wil ik mijn ervaringen ook delen, misschien dat het anderen kan helpen om eenzelfde keuze te maken, of juist niet natuurlijk…

 

Goed, een beetje achtergrondinformatie waarom ik ondernemer wil worden is misschien wel wenselijk. Ik heb 6 jaar gewerkt voor Zilveren Kruis in veel verschillende functies en in het laatste jaar als leidinggevende. Ik heb prachtige kansen gekregen en er met heel veel plezier gewerkt. Maar toen kwam ook bij mij het gevreesde dertigersdilemma om de hoek kijken. Het was tijd om eens even stil te staan bij wat ik aan het doen was met mijn leven. En toen ik dat deed realiseerde ik me iets heel belangrijks. Ik was zo bezig met vooruit kijken, dat ik me eigenlijk niet zo goed besefte dat ik iets deed waar ik niet helemaal gelukkig van werd. En als je dan even stilstaat, dan ga je echt nadenken over wat je wil. Wilde ik nog wel werken voor een groot bedrijf als Zilveren Kruis? Ik werd bijna 31, is dit niet het moment om nog dromen achterna te gaan? Vele slapeloze nachten volgden, want wat is nou de juiste keuze? Je droom achterna gaan en al je zekerheid opgeven? Of blijven bij een bedrijf waarin ik zo ontzettend veel kansen heb gekregen, waar ik met heel fijne mensen werk, waar ik het echt naar mijn zin heb, maar wat niet mijn droom is?

 

En dan maak je toch op een bepaald moment de keuze. Ik heb er voor gekozen om mijn droom achterna te gaan: ik word ondernemer! Mijn droom is om de wereld een stukje gezonder te maken. Het begint klein met een online dienst voor personal trainers, maar ooit staat daar mijn eigen real life community voor mensen die dezelfde droom delen en aan hun gezondheid willen werken.

 

Op deze pagina kunnen jullie bijhouden hoe FitMatch daadwerkelijk geboren wordt en wat mijn ervaringen zijn als startende ondernemer.

 

In mijn volgende blog neem ik jullie mee in mijn concept en nieuwe ervaringen!

 

CONTACT

Neem voor vragen contact op met FitMatch. Ook als je nu op zoek bent naar een geschikte trainingsruimte of een trainingslocatie wil verhuren. FitMatch zorgt altijd voor de juiste match!

Tel

+31 6 1805 2864

 

Mail    

info@fitmatch.nl

KvK: 67795633

NEEM CONTACT OP

Submitting Form...

The server encountered an error.

Bericht ontvangen

pleased to match you

© Copyright 2018. All Rights Reserved. Fitmatch

Algemene voorwaarden