BLOGS

Het ontstaan van Fitmatch

In mijn vorige blog heb ik beloofd jullie nu mee te nemen in het ontstaan van FitMatch. FitMatch is een afslag die ik heb genomen op weg naar het realiseren van mijn grote droom. Ik heb al geleerd in de vrij korte tijd waarin ik weet dat ik ondernemer wil zijn, dat het noodzakelijk is om groot te dromen maar klein te beginnen. Wat is dan mijn grote droom? Ik wil de wereld een stukje gezonder maken. Ik zie voor me dat ik over een paar jaar mijn eigen real life community heb waar mensen kunnen werken aan hun gezondheid. Ik zie een groot pand voor me op een fijne locatie in Amsterdam waar je de mooiste sportmerken kunt kopen, waar je terecht kan voor gezonde maaltijden, waar je producten kunt kopen die bijdragen aan een healthy lifestyle, waar je alles kunt leren over gezonde voeding en een gezonde levensstijl én waar je daadwerkelijk gaat sporten onder begeleiding van de juiste personal trainers. Te ambitieus? Te groot? Ja, voor nu misschien wel. Maar waar een wil is, is een weg en met deze stip op de horizon maak ik nu keuzes die me hier naar toe kunnen helpen.

 

In een gesprek dat ik voerde over mijn businessplan kreeg ik de vraag welk probleem ik oplos met deze grote droom. Daar had ik niet direct een antwoord op. Maar om er zo goed als zeker van te zijn dat mijn concept gaat slagen, is het erg belangrijk dat ik een oplossing voor een probleem aanbied. Ik dook opnieuw mijn businessplan in en één van de onderdelen van mijn verdienmodel was dat ik de sportruimte zou verhuren aan personal trainers. Personal trainers hebben geregeld moeite met het vinden van een geschikte indoor trainingsruimte. Ha, een probleem!

 

Ik heb een klein marktonderzoek gehouden onder personal trainers en daar kwam inderdaad in naar voren dat personal trainers niet altijd gemakkelijk aan indoor trainingsruimtes kunnen komen. Iets meer dan de helft van de respondenten is daadwerkelijk geïnteresseerd in een oplossing hiervoor. Dit gaf mij ontzettend veel energie; ik kan met een innovatief concept de markt op om de personal trainers te helpen en om daarmee de wereld daadwerkelijk stukje gezonder te maken!

 

Waar sta ik nu? Ik voer veel gesprekken om FitMatch bekend te maken en om mijn netwerk te vergroten, de techniek is al een eind in aanbouw, ik verdiep me in de risico’s, ik ben bezig met huisstijlontwikkeling, ik stort mij in de social media. Kortom, geen dag is hetzelfde, heerlijk! Ik heb wel ook echt nadelen ontdekt van het werken voor jezelf. Ik mis collega’s om me heen! Ik werk nu wat vaker buiten de deur, dat helpt me goed om productief te zijn. Want dat is een ander nadeel, het is best lastig om jezelf constant te motiveren. Maar ik kan wel zeggen dat het de beste keuze ooit is om de wereld van het ondernemerschap in te duiken.

 

Op naar mijn grote droom, met als eerste succesverhaal FitMatch!

CONTACT

Neem voor vragen contact op met FitMatch. Ook als je nu op zoek bent naar een geschikte trainingsruimte of een trainingslocatie wil verhuren. FitMatch zorgt altijd voor de juiste match!

Tel

+31 6 1805 2864

 

Mail    

info@fitmatch.nl

KvK: 67795633

NEEM CONTACT OP

Submitting Form...

The server encountered an error.

Bericht ontvangen

pleased to match you

© Copyright 2018. All Rights Reserved. Fitmatch

Algemene voorwaarden