BLOGS

Hoe gaat het met je 'bedrijfje'?

De vraag die ik sinds ik ondernemer ben heel vaak hoor, is: ‘Hoe gaat het met je bedrijfje?’ Sinds een tijdje merk ik dat deze vraag soms wat irritatie bij me opwekt en ik ben er nu ook achter waarom.  ‘Bedrijfje’ klinkt voor mij niet alsof ik heel serieus genomen wordt, alsof ik het er maar een beetje bij doe. Daarnaast komt deze vraag vaak nog vóór de vraag hoe het met mij gaat. Hierdoor krijg ik het gevoel dat het succes van mijn bedrijf het enige is dat meetelt in hoe het met mij gaat.

 

Maar het grootste probleem bij deze vraag is echt mijn eigen gevoel. Het ondernemerschap liep de afgelopen tijd niet altijd even lekker. Ik moest een aantal keuzes maken welke kant ik op ging en financieel kreeg ik wat vraagstukken. En zonder baan met collega’s om me heen, moest ik de keuzes helemaal zelf maken. Ik kon natuurlijk sparren met vrienden en familie, maar uiteindelijk ben ik degene die de knoop moet doorhakken. In die keuzeprocessen is daarom meer tijd gaan zitten dan ik vooraf dacht.

Doordat ik moeite had met knopen doorhakken, twijfelde ik ook af en toe ineens aan mijn kwaliteiten als ondernemer. En dat soort verlammende gedachten leidden niet tot een productieve workflow, wat er weer toe leidde dat ik vond dat ik veel te weinig deed op een dag. En als ik dan hoorde: ‘Hoe gaat het met je bedrijfje?’ kwam het gevoel nog sneller naar boven dat ik misschien niet het juiste deed.

 

Gelukkig heb ik wel minimaal 5x per week een heel fijne uitlaatklep en dat is sporten. Door te sporten maak ik mijn hoofd steeds leeg en ook zorgt het ervoor dat ik wel lekker in beweging blijf. Ik breng namelijk wel veel uren zittend door. En etend…. ;) Doordat ik zoveel sport kan ik mezelf gelukkig nog wel een fitgirl blijven noemen!

Naast sporten heb ik ook aardig wat korte en langere tripjes naar het buitenland gepland en gemaakt. Door het sporten en de tripjes ben je even helemaal weg van je werk en dat heeft mij geholpen om de juiste keuzes te maken voor mijn bedrijf. En daardoor zit ik nu weer in een goede flow!

 

De knopen zijn doorgehakt en ik kijk weer vooruit. Naast de website die al staat, is sinds enkele weken de bouw van het platform begonnen. Een platform die het gehele (ver)huurproces zo gemakkelijk mogelijk maakt voor huurders en verhuurders. Doordat ik wat langere tijd in de keuzeprocessen heb gezeten, duurt de livegang van het platform helaas nu wel wat langer dan gepland, maar dat het er zo snel mogelijk komt is een feit. Dus stay tuned en blijf gerust de vraag stellen hoe het met mijn bedrijf gaat. Maar dan liever niet ‘bedrijfje’, want het is een verdomd serieuze business! ☺

CONTACT

Neem voor vragen contact op met FitMatch. Ook als je nu op zoek bent naar een geschikte trainingsruimte of een trainingslocatie wil verhuren. FitMatch zorgt altijd voor de juiste match!

Tel

+31 6 1805 2864

 

Mail    

info@fitmatch.nl

KvK: 67795633

NEEM CONTACT OP

Submitting Form...

The server encountered an error.

Bericht ontvangen

pleased to match you

© Copyright 2018. All Rights Reserved. Fitmatch

Algemene voorwaarden